torsdag 9 september 2010

Plötsligt!

Plötsligt så inträffar det!!!

Som så för många människor så tror alla att detta händer inte mig!! Plötsligt slår kraften till med sådan fart att man faller handlöst bakåt och blir så tagen och chockad att man inte förmår något!!!

Tänk Dig själv så full av liv, livet leker med dig och Du mår utmärkt!!
Sedan så händer dt man absolut inte tror skal hända, att du slås ut, hamnar mellan liv och död!!

Varför har man då inte tagit tillvara på den tiden som var innan, eller gör man detta efter om man överlever!!

Vad får en att ta ställning att ta till vara på varje minut som om den vore den sista? Måste det hända något allvarligt i din omgivning så Du blir rädd, eller är det så att man blir efterklok bara i ett uppvaknande efter chocken???

VARFÖR..................... måste det gå så långt innan man uppskattar livet som det är och att vi kan njuta av livet just nu med nära och kära och visa varandra ödmjukhet!!!

Livet är så skört ändå av kantade sorger och bedrövelser samt rikedom av glädje och om hoppet och längtan!!

Tänk att få andas rengdaggsdoft, eller morgondoft.................. så frisk och fräsch doften är!!! Daggen håller sig kvar i gräset och man blir blöt om fötterna eller skorna!! Att höra fåglarna kvittra är bara så himla underbart och se dom flyga fram och tillbaka till sin mat man just har lagt ut!!

Tänk hur skönt det är när solen värmer dig och får dig att slappna av och kanske för ett ögonblick somnar till :)) Härligt!!!
Eller att få höra vattnet från en bäck, å, fors eller havet, något som porlar och brusar en aning, ett skvalpande läte som ger mig ens så rofylldhet i kroppen likt ett barn som blir vaggad i sin mammas famn, så tryggt, varmt och rogivande!!!

Finn roheten, stillheten och tänk bara för en sekund hur bra du har det!!!
Det finns dom som just nu rycks bort från livet och kvar är en skara av anhöriga som sörjer!!
Vad glad och lycklig till livet även fast det har sina törnar, men du kan få njuta och ha livet kvar trots allt, LEV o NJUT AV LIVET!!!!!

1 kommentar:

  1. Det är inte hur du har det utan hur du tar det som gäller! Men det är inte alltid så lätt att leva efter.

    SvaraRadera