torsdag 30 augusti 2012

Tacksam för pillerna :)

Jag är av den naturen att försöka äta så lite piller/tabletter som möjligt.

Jag vill vara ren och klar i min kropp, vill inte stoppa i mig en massa saker som trubbar av mig eller på annat sätt gör så att min kropp inte mår bra.

Var till läkaren igår, har sedan en tid fått mera ont i kroppen av olika själ och fick då utskrivet en hel del tabletter.
Billigt var det inte, att ha smärta, dryga 700kr gick kalaset på.

Så igår igen så startade jag upp att börja mera regelbundet att ta mina smärttabletter, då smärtan är mer än obeskrivlig.

Jag golvade mig själv till natten med en stark dos, och jag fick uppleva en skön känsla....!!!!!
Jag var smärtfri, vilket underbar upplevelse!!!!

Det är då jag får mina funderare, är det värt att pina sig och gå och ha ont och låta bli tabletterna, eller att ta tabletter och må så mycket bättre och ha mindre ont :)

När jag har ont, så slår liksom kroppen av signalerna och jag blir likt en robot och tvingar mig fram fast kroppen skriker, smärtan vrålar och jag fokuserar på min andning, att hålla ut och leva med smärtan som är övermäktig.
Jag har haft ont så länge, så för mig blir det mer än vana att slå på roboten i mig, slå av smärtsignalerna.

När jag tar tabletterna, fast jag inte vill, så blir jag lika överraskad varje gång hur bra mycket bättre det känns och lägre smärta jag får.

Jag har inte samma positiva respons varje gång jag tar tabletterna, men när jag är i krisläge som nu, då är det väldigt effektiva tabletter. I annat fall så funkar inte tabletterna inte lika bra och det är därför som jag inte tar tabletterna när dom inte hjälper.

Det är ju helt bortkastat att ta tabletter som inte hjälper, och då låter jag hellre bli, men det är där som den svåra balansgången är, när det hjälper och när det inte hjälper dessa tabletter.

Nåväl, nu hjälper dom, tabletterna och det är jag evinnerligt tacksam för!!



Glitter Graphics

1 kommentar:

  1. Man ska inte förakta piller men vara försiktiga med dom så dom inte tar över ens liv. Tar ju själv en massa regelbundet men den starkaste tar jag bara till då och då. Men känslan när man är smärtfri - den är ljuvlig. Må gott

    SvaraRadera