fredag 25 februari 2011

Ännu en nyfunnen butik med det stora Extra!!!!

För Dig som har vägarna förbi Tierp eller bor där omkring så vill jag bara upplysa att det finns ännu en butik med det stora B!!! Här skulle jag kunna stanna länge, så vackert, fridfullt och härliga nallar av det gamla slaget, Lasse Åbergs kollektion fanns också med här!!!!

Gisses vilken butik!!!
Ser så vackert!!!

Mina vackra älskade änglar!! Tyvärr köpte jag ingen denna gång, men absolut blir det någon gång!!!

Lasse Åbergs kollektion som också finns i butiken <3<3<3

Vilket vackert skåp och glasen skall vi inte tala om. En ren fröjd för ögat att se sig om i butiken!

Jag lovar att Ni blir varmt välkomna av personalen samt av butiksägaren Madeleine!!

Så mycket fina saker att köpa att det var nästan så man dreglade för det var ögongodis!!!

Så gå in och kika i butiken själva och se vad som finns!
Ring till butiken på o293-666 90
eller besök
Butikens öppettider: 10-18 må-fre, 10-14 lördagar

Tierp, Sweden, 815 38

Om:

Inredningsbutik i centrala Tierp.
Butiken har allt från möbler till små vackra ting till hemmet!
Varmt välkomna in till oss.
Madde & Jonas


Från mig säger jag bara, Ni har missat något m Ni inte har besökt denna butik ;))
Guld värd!

Kram från mig<3

onsdag 23 februari 2011

Länken..................

Länken till Cecilia som har den underbara butiken Vision i Tierp finner du till höger här i bloggen högst upp under "Mina utbildningar och kurser mm........ där finner Ni först Cecilias Vision och under henne har Ni MariaTherese som också håller kurser och cirklar.

MariaTherese har ett företag som heter Mitheras Development och hon håller i kurser i det Mediala i Andlig utveckling och mycket mera.

MariaTherese håller även i cirklar varje måndag för den som har vägarna förbi och vill utvecklas som Medium eller bara träna sin förmåga till det Mediala. MariaTherese håller till vid Agersta Gård strax utanför Uppsala på 272:an.

Vill Du läsa mera om MariaTherese utbildningar och kurser, hon håller även för övernattning när det är kurser som behöver övernattas på. Klicka på länken längst upp i högra hörnet om "Mina utbildningar och kurser med mm..."

För Dig som söker en butik att köpa från.....


Du som är intresserad av det Personliga mötet i butiken med gemytlig och härligt välkomnande skall absolut besöka denna underbara butik som ligger i Tierp i Uppland.
För Dig som inte kan åka så långt för behandlingar, kurser och andra föredrag så rekommenderar jag varmt ändå besöka hemsidan för att shoppa loss saker som du önskar!
Tror Du inte saken finns som du söker ber jag dig absolut att ringa först för det är möjligt att dom har fått hem den just då eller så kanske dom kan fixa så att du kan få till det att köpa den.
Här finns det varmt hjärta och en enorm förmåga att gå kunderna till mötes!!!
Cecilia som hon heter som äger butiken har fått alldeles för lite reklam runt omkring sig och mer än så är hon värd <3<3<3
Om Du vill nå butiken så ring mellan kl.10-18 för då svarar dom och har butiken öppen.
Tel: 0293- 660 40

tisdag 22 februari 2011

Tänk att man skall.........................

Igår ringde jag till mina föräldrar och frågade om jag kunde få en födelsedags present redan nu, jag fyller i december.

Mamma blev lite förvånad och frågade vad det rörde sig om.

Så klart rör sig allt om det jag utvecklas med *fniss* i mina kurser, så jag bad om att få en massage bänk :))
Nu vill inte jag ha en superdyr bänk utan en lagom transportabel och jag skall inte jobba som healer i en lokal utan i dags läget skall jag bara ta mina nära och kära för att öva och få in allt och dessutom hjälpa dom och må bättre.

Det är allt trots bättre med en massagebänk en att hänga över en säng och man själv har ont i kroppen.

Så jag önskar Er alla En ny start på dagen och God Morgon mina vänner <3<3<3

måndag 21 februari 2011

En utbildning till *fniss*

Så har jag också hunnit gå en utbildning till och det är första delen av fyra i Reiki healing kurs!

Jag har nu fått mitt första diplom i Reiki Grundkurs och jag är mäkta stolt över detta, skall Ni tro ;))

Jag älskade verkligen även denna kursen och jag bara njöt till fullo <3<3<3

Så nu så provar jag på att heala mina nära och kära för att få in tekniken och vad man skall ha händerna placerade, så att allt man lärt sig går in i ryggmärgen. Även denna kurs var i harmoni och utan stress eller massor att göra, utan vi tog det väldigt lugnt och man fick så mycket positiv energi och glädje av att *bara* sitta stilla och njuta till sig själv!!!

Helande händer!! Underbart!!

Går utbildning i Medium :)

Så nu har jag äntligen kommit till skott och börjat min utbildning i Medium! Härligt tycker jag och få träffa likasinnade människor!!!

Kursen består av 4 helger där man träffas först på fredagen och samlar sig och äter tillsammans, sedan så får man sin sängplats, ja kanske det första man får när man kommer dit:) Därefter är det lördag och söndag med olika tränings uppgifter och där vi får lära oss mera.

Nu har jag gått min första helg och har hemläxor som är Psykometri (paranormala) vilket betyder att man kan läsa av någons personliga sak och man vet inte vem det är som äger saken. I vårt fall så har vi fått detta i ett kuvert som vi inte får öppna och vi skall bara hålla i kuvertet och känna av den personliga ägarens energi. Utifrån energin får vi till oss lukter, smaker, bilder, känslor och detta utifrån detta kuvertet. Först så var jag väldigt skeptisk till detta och trodde inte ett ögonblick på att detta var möjligt att man kunde göra något sådant dylikt.

Jag hade aldrig gjort sådant förut, men så gick det bra ibland och ibland mindre bra.
Vi tränade också massor med Inuitionsövningar, Meditationsövningar och mycket mera så får en att samla sig i sig själv, vilket är toppen för mig :)

Man tar bara det lugnt fast man gör massor ändå *hmmmm*

Sedan bar det av hemåt på söndagen och nu har jag gjort ett antal läxor i kuvertform men jag har några kvar att göra och därefter läsa en bok innan slutet av mars, så nu gäller det att ligga i:))

Tusen Kramar till Er alla<3<3<3