onsdag 15 december 2010

Det tar tid......

att läsa och förstå dess innebörd om allt som har med att Finna sitt inre lugn!
Det är en svår balansgång som gör att man trillar lite här och där, men sakta men säkert kommer man upp på benen och få stilla sig.

Jag mediterar varje dag, morgon och kväll, men det är lättast på morgonen efter frukosten. Det får mig att må så himla bra och får mig att finna den inre ro som jag oftast tappar under dagen, men eftersom jag har påmint mig själv varje morgon hur det kändes så kan jag komma tillbaka till denna rofyllda tillvaro.

För mig handlar min vardag och allt osm hör därtill att fånga lugnet och inte rusa på som jag gjort tidigare.

Jag jobbar med mig själv väldigt mkt för just att fånga detta lugn och jag blir så väldigt lättstörd av små saker och som gör att jag tappar balansen och så är man i full fart igen utanpå kroppen eller/och inombords.

Jag fick några änglabokmärken samt en liten ängel när jag fyllde år<3

Jag älskar änglar i alla dess former, de ger mig lugn.

Lite tråkigt att säga att jag måste göra blogg upphåll, men jag måste detta för att få bukt med mig själv och alla mina bloggvänner har jag kvar i mitt hjärta och hoppas att Ni finns kvar när jg återvänder till mitt bloggande.

Vill med detta önska Er alla där ute en God Jul och Gott Nytt År och hopp om en bättre 2011!

fredag 3 december 2010

Visste Ni.............

Jag har nu läst och blev förvånad över att det stod så......................

Där hundarna lägger sig inomhus där är det positiv energi och katterna dras till negativ energi och det kan förklara varför min katt sover på mig väldigt ofta eftersom dom har sagt att jag bär på så mkt negativ energi.

Meditation

Att Meditera har sin konst och tar tid och lära sig, men som att cykla och gå så lär man sig med tiden och då sitter det där!

Jag har lärt mig fel om att andas genom mitt liv tror jag, för jag har inte fundera på hur jag andas??!!

Man andas in genom näsan med munnen stängd och ökar magens bukomfång som att få fylla hela magen med syre och när du andas ut så låter du magen sjunka inåt och pressa ur din luft från kroppen likt man gör när man tvinnar ur en trasa från vatten.

Alla vet att vi mår bra av syre och dåligt att koldioxid, men vad vi inte tänker på är att om vi andas in så fyller vi med positiv energi och andas ut koldioxiden som är den negativa energin.

Jag har börjat nu rejält med att meditera genom att ligga på sängen, helt avslappnad och då fokusera på andningen. Ibland glömmer jag bort mig så då måste jag lägga handen på magen.

Nu så brukar jag meditera efter frukosten när jag sitter själv vid köksbordet och har levande ljus omkring mig. Sedan så gjorde jag idag även ute i skogen för första gången också och så testade jag när jag gick, men det var svårare.

Sedan brukar jag numera ta för vana att meditera så somnar jag avlappnad.

Mediumbesök

Jag har tittat på horoskop och Tarotläsning via Internet och jag har fått en gång via telefonen för ca 6-7 år sedan och då via telefonen som gick direkt ut i radion så blev jag tagen på sängen, verkligen!

Allt stämde så himla perfekt det detta medium sa så det var så läskigt sant!
Så har åren gått och jag har haft detta vilade med att inte besöka något medium eller läsa något horoskop eller tarotläggning via Internet.

Tills nu i veckan då jag gick till samma Medium som hade varit i radion och då hade tagit mig med storm på alla punkter. Nu var ju mitt helt annorlunda än då och jag kanske var mera påläst, vet inte jag, men men.......

Så för första gången i mitt liv så besökte jag ett medium och jag kom in i rummet (inte hennes egen lägenhet utan en mindre lokal för just detta ändamål) där det var ett större bord med stolar runt och ett mindre bord med två stolar. Lite rökelser som doftade gott och en sådan där musik som man blir lugn av. Genast så frågade jag om jag skulel betala först för jag vistte inte hur det gick till, men betalningen blev sist.
Jag fick vatten i ett glas och vattenkannan stod på bordet samt så gjorde hon iordning kaffe till oss båda, så klart hade hon frågat mig först om jag ville ha och om jag tyckte om kaffe.

Därefter satte hon sig och så fick hon kontakt med Andevärlden genom att hon bara kände av och hon berättade för mig vad hon fick för upplysningar, när detta var klart så lades det Tarotkorten och jag trodde att man la en massa kort på bordet, men så var inte fallet utan för varje del som ekonomi, hälsa m.m så blandade hon korten och jag fick kupera korten för att hon sedan la några kort på bordet och utifrån detta så berättade hon vad hon såg i korten.

Summeringen av mitt besök och mitt första besök av medium så här på riktigt blev att jag hade alldeles för mkt negativa energier och om hon hade varit doktor så hade hon givit mig på recept att Meditera helst varje dag och då morgon och kväll, men som hon sa så hade jag tusen järn i elden och kudne inte stilla mig så hon bad mig Meditera minst 3ggr / vecka för att få ett inre lugn och få bort dom negativa energierna.

detta är mitt första mål!